More Website Templates @ TemplateMonster.com. January07, 2013!

Chinees in Almere

Welkom bij de Chinees in Almere, Treasure X-Press. Een Chinees restaurant, niet “gewoon”, maar speciaal voor liefhebbers van de gevarieerde en smaakvolle Aziatische keuken waar u kunt afhalen of laten bezorgen. Als u een keer kennis wil maken met de Oosterse keuken en verrassende specialiteiten van onze chef-kok wilt proeven, bestel dan bij Treasure X-Press! Bekijk direct onze menukaart of onze speciale maandmenu aanbieding. Overheerlijke Chinees in Almere vindt u bij Treasure Express!

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om eten af the halen in ons restaurant, kunt u het laten ook bezorgen. Per postcode geldt er echter wel een aanvullende regel:

  • 1331 t/m 1339: bezorging vanaf €10,00
  • 1316 t/m 1318: bezorging vanaf €15,00
  •        1328        : bezorging vanaf €15,00

bezorgkosten: € 2,50

Treasure X-Press is gevestigd aan de Evenaar 181 in Almere Buiten. Voor het bestellen bij onze Chinees in Almere kunt u bellen naar 036 – 30  30 145.

Menu bij Treasure X-Press, de Chinees in Almere

De menukaart van ons Chinees in Almere biedt u diverse overheerlijke gerechten, waaronder verschillende varianten met Bami, Nasi, Garnalen, Chinese Grill en bovendien Surinaams! Door het bieden van Surinaamse gerechten in ons restaurant onderscheiden wij ons van de vele andere Chinese restaurants in Almere. Ook wanneer u vegetarisch wenst te eten, bent u bij Treasure X-Press aan het juiste adres. Kijk voor de vele gerechten –met bijzondere aandacht vervaardigd door onze chef-kok – eens naar ons menu op de website.

Naast onze standaard menukaart kunt u ook maandelijks een specialiteit in de vorm van een maandmenu vinden. Voor het actuele maandmenu kunt u naar de pagina Maandmenu op onze website.

Catering ook mogelijk bij Treasure X-Press Chinees Almere

Wanneer u met een grotere groep wilt dineren vanuit de keuken van Treasure X-Press kunt u ook gebruik maken van onze catering mogelijkheden. Dit is mogelijk vanaf 20 personen. Wilt u meer weten over deze optie bij onze Chinees in Almere? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 036 – 303 01 45 of stap even binnen bij ons restaurant. We bespreken graag met u de diverse mogelijkheden die wij kunnen bieden voor en afgestemd op u en uw gezelschap.